HTDR

The Humanistic and Theological Doctoral Student Council

Find us on Facebook

Kandidera, eller nominera

Humanistiska och teologiska doktorandrådet (HTDR) har för närvarande närmare 50 HTDR-poster i olika styrelser, nämnder, beredningsgrupper osv. Våra representanter har under innevarande år gjort ett strålande jobb. Det är nu dags att välja nya representanter eller ge nytt förtroende för samma personer för det kommande akademiska året.

Fördelarna med att vara HTDR-representant är flera:

– Du får möjlighet att påverka doktorandernas situation och villkor
– Det är stimulerande att utveckla förståelse för den större kontext i vilken man som doktorand bedriver sin forskning
– Det är mycket lärorikt och man får inblick i hur universitetet fungerar
– All tid du lägger på ditt uppdrag får du kompenserad i form av förlängning av din doktorandtjänst
– Det är en bra merit att ha i ditt CV att ha haft ett sånt här uppdrag

Om du är intresserad eller vet någon du skulle vilja nominera, klicka på länken nedan och skriv några rader om dina / den personens kvalifikationer!

Nominera representanter fram till onsdagen den 30 april. Därefter kommer valberedningen att sammanställa ett förslag till HTDR:s årsmöte den 15 maj, då representanterna utses. Kontakta gärna valberedningen om du har några frågor, t.ex. om uppdragens innehåll eller omfattning.

Bästa hälsningar,

Humanistiska och teologiska doktorandrådets valberedning
Jan Nylund
Fredrik Hanell